Privat profylaxkurs

 

Privat profylaxkurs – utbildning på dina villkor

Allt fler kvinnor och par föredrar att gå en privat profylaxkurs, i hemmet eller i kurslokalen i Malmö. Många känner sig tryggare att inte vara i en grupp utan uppskattar möjligheten att ställa frågor utan att andra lyssnar, något som kan upplevas vara jobbigt. Leg. barnmorska Therese Sok har tystnadsplikt och allt som sägs under mötet stannar där. Du kan med andra ord känna dig helt trygg.

Kursinnehållet i den privata profylaxkursen är det samma som i vår gruppkurs, men här har ni möjlighet att själva anpassa innehållet efter era behov. Några grundpelare i den privata profylaxkursen är andningsteknik, massage, djupavslappning, stresshantering och partnerns roll. Vårt mål är att möta era behov och vår profylaxkurs ger er mängder av kunskap och verktyg som alla kan lära sig.

Bekvämt för dig som vill eller behöver stanna hemma

Privat profylaxkurs kan också vara nödvändigt på grund av andra själ än just trygghet. Om du har svår foglossning eller andra hinder som gör att det är bekvämare att vara hemma, så har du allt du behöver inom räckhåll. Vi strävar efter att utbilda så många vi kan, oavsett den gravida kvinnans förutsättningar.

Grupprabatt privat profylaxkurs 

Den privata profylaxkursen tar ca tre timmar och du kan självklart bjuda in vänner eller din mammagrupp. Då får ni alla rabatt på priset och en värdefull och lärorik gemensam upplevelse, där ni alla kan ställa frågor om förlossningen och tiden efter i en bekant miljö. Förutom kursmaterialet med ljudspår och avslappningsövning får ni förstås gott fika och en liten present till värdparet.

Grundpris: 4995kr
Vid fler än ett (1) medverkande par ges 300 kr i rabatt till samtliga par
Kursen erbjuds även på engelska

OBS! Med friskvårdsbidrag från er arbetsgivare är denna profylaxkurs avdragsgill.

Kontakta oss för att boka privat profylaxkurs 

Boka profylaxkurs privat