Om oss

Med Bebis grundades av Barnmorska Therese Sok. Företaget har sitt fäste i Skåne med kurslokal i Malmö.

Med Bebis AB arbetar för en trygg förlossning och föräldraskap. Målet är att ge blivande och nyblivna föräldrarna verktyg och kunskap som underlättar och skapar trygghet. Med Bebis AB erbjuder idag förlossningsförberedande kurser i profylax, gravidyoga samt mamma baby yoga i sin kurslokal i Malmö men med sin webbportal med onlinekurser i profylax, amning, första tiden som familj och mammaträning når de idag ut till hela Sverige. Flera 1000 blivande och nyblivna föräldrar har idag deltagit i deras kurser och tagit del av verktygen för en trygg förlossning och föräldraskap.

Med Bebis webbportal är under utveckling och kommer inom snar framtid att innehålla flera olika kurser som samtliga kommer att rikta sig till blivande och nyblivna föräldrar.

 

Med Bebis ger er en trygg förlossning och en bra grund till ert föräldraskap.

Hjärtligt välkomna att delta i någon av våra kurser!

Med Vänlig hälsning,

Therese & Pernilla

Therese Sok

Leg. Barnmorska

Grundare av Med Bebis AB
Therese har arbetat som barnmorska i över 10år och har vidareutbildning i profylax och förlossningsförberedelse. Therese har även genomgått utbildning till Yogainstruktör samt är vidareutbildad i pre- och postnatal yoga.

Pernilla Andersson 

Yogainstruktör

Pernilla har sin grund i Vinyasa flow, en dynamisk och fritt flödande yogaform. Pernilla har även vidareutbildning i pre- och postnatal yoga samt profylax, förlossningsförberedelse.