Träningsprogram – mamma kom i form

”Mamma kom i form” är framtaget som ett andra steg i din mammaträning efter graviditet och förlossning. I detta program bygger vi upp muskelstyrka i armar, ben, mage, rumpa, rygg och axlar. Har du inte redan gått steg 1 – mamma kom igång, är det otroligt viktigt att du har full kontroll av din inre magmuskulatur och bäckenmuskulatur innan du startar detta program.

Träna med ditt barn

Det kan vara svårt att hitta tid till träning som mamma, det lilla barnet tar mycket av din tid. Ett bra sätt att hitta tid är att träna tillsammans med barnet. Förutom att det är effektivt för dig är det också roligt för ditt barn!

Orka klara vardagen

För att orka alla lyft och allt bärande som mamma behöver din kropp byggas upp, i detta träningspass ligger fokus på att bygga upp din muskelstyrka och som vikt använder du ditt barn.

Säker träning

Med Bebis träningsprogram – mamma kom i form är framtaget i samarbete med träningsexpert Towe Andersson som har arbetat med träning och rehabilitering i över 15 år. Tillsammans med Barnmorska Therese Sok presenteras här ett träningsprogram som bygger muskelstyrka samtidigt som det ger dig och ditt barn en trevlig stund tillsammans.

 

Börjar kursen nu:

4 veckor – 399 kr
6 veckor – 499 kr
8 veckor – 599 kr

Ni får fri tillgång till kursen i den önskade tid och ni kan gå igenom kursen så många gånger ni vill.

Frågor & funderingar?

Telefon: 0733-307172
Mail: info@medbebis.se

Om du inte har fått något svar inom 24 timmar, vänligen titta i din skräppost.