Träningsprogram – Mamma Fit

Mamma fit är framtaget som ett sista steg i din mammaträning efter graviditet och förlossning. Programmet kommer bygga muskelstyrka, uthållighet och din puls kommer att höjas. Detta är träningspasset för dig som redan har full kontroll över din bäckenbotten och inre magmuskulatur och som har varit fysiskt aktiv en tid efter förlossning.

Ta din träning till nästa nivå

Med detta träningsprogram tar du din träning till nästa nivå. Fokus ligger på att bygga muskelstyrka och återta kontrollen över din kropp och hållning. Mamma fit är träningsprogrammet för dig som önskar utmaning i din träning och är redo för pulshöjande övningar med vikter.

Du själv sätter gränsen beroende på träningsvana, men oavsett om du är nybörjare eller mycket vältränad får du en utmaning med detta träningsprogram.

Säker träning

Med Bebis träningsprogram – mamma fit är framtaget i samarbete med träningsexpert Towe Andersson som har arbetat med träning och rehabilitering i över 15 år. Tillsammans med Barnmorska Therese Sok presenteras här det ultimata träningsprogrammet för dig som söker utmaning och vill bygga en stark och frisk kropp.

Börjar kursen nu:

4 veckor – 399 kr
6 veckor – 499 kr
8 veckor – 599 kr

Ni får fri tillgång till kursen i den önskade tid och ni kan gå igenom kursen så många gånger ni vill.

Frågor & funderingar?

Telefon: 0733-307172
Mail: info@medbebis.se

Om du inte har fått något svar inom 24 timmar, vänligen titta i din skräppost.