Mamma baby yoga i Malmö

Mamma baby yoga i Malmö

Yoga är ett fantastiskt verktyg för nyblivna mammor att bygga styrka. Yoga kan hjälpa dig att finna lugn i en ny, omtumlande tid i livet, och hjälpa din kropp att bli både stark och smidig igen.

Med kursen Mamma baby yoga hittar du tillbaka till din nygamla kropp på ett skonsamt sätt. Du bygger upp och stärker din kropp, samtidigt som du får en mysig och lekfull stund tillsammans med ditt barn. Mamma baby yoga hålls i Malmö.

 

Återfå styrkan med Mamma baby yoga

Graviditet och förlossning innebär stor ansträngning för kroppen. Magmuskler och bäckenbotten har utsatts för stor påfrestning. Därför är det viktigt att träna rätt, utan att utsätta kroppen för mer skada. Stort fokus under kursen ligger därför att bygga upp mag- och bäckenmuskulatur samt återfå styrka, stabilitet och rörlighet. Mamma baby yoga handlar om att komma i form på ett sunt, hållbart sätt.

 

Mamma baby yoga enligt Medbebis

Våra lektioner i Mamma baby yoga är noga anpassade efter mammakroppen och syftar till att bygga upp den inifrån och ut. Varje klass innehåller övningar för att träna styrka, smidighet, stabilitet och avslappning. För att kunna anpassa övningarnas intensitet efter dina personliga behov, så att du får ut så mycket som möjligt av kursen, består varje grupp av maximalt åtta deltagare.

I Mamma baby yoga deltar du helt efter stundens förutsättningar. Behöver barnet mat, tröst eller en ren blöja går det självklart bra att pausa för det.

 

Mer om Mamma baby yoga

Lämplig tid för deltagande är från omkring 6–8 veckor efter förlossning fram till krypålder.

 Kurstid: 5 tillfällen á 60 minuter.

Pris: 995kr

 

OBS! Med friskvårdsbidrag från din arbetsgivare är denna kurs avdragsgill.

 

Av- och ombokningsregler:
Avtalad bokning är bindande. Enligt distansavtalslagen ges ångerrätt inom 2 veckor från registrerad bokning. Ångerrätten upphör dock att gälla senast en vecka före kursstart. Om du i förväg meddelar att du inte kan delta vid ett kurstillfälle kan enstaka kurstillfällen tas igen i mån av plats i kommande kurs.

 

Kommer snart!