Barnavård

Så tar du hand om det nyfödda barnet

Barnavård

så tar du hand om det nyfödda barnet

Att bli förälder är en av de största händelserna i en människas liv. Kanske den mest fantastiska stunden av alla. Men, det innebär också en stor omställning från vad du är van vid sedan tidigare. Med denna kurs får du och din partner en lärorik inblick i vad som väntar er och hur man tar hand om det nyfödda barnet.

Har ni frågor – här besvaras dem 

I takt med att förlossningen närmar sig, vänder många blivande föräldrar sin uppmärksamhet mot det ofödda barnet. Hur ska jag sköta barnets hygien? Hur lär jag mig att tyda barnets signaler och hur delar jag och min partner på ansvaret? Det här är bara en liten del av de frågor som vi försöker att besvara på den här kursen.

Detta lär ni er – kursens innehåll

Denna kurs är fylld med en mängd handfasta tips och råd om hur ni bäst hanterar och löser de problem som kan uppstå, hur ni vårdar er parrelation, och tar hand om det nyfödda barnet.

–        Välkommen hem, de första dagarna med ett nyfött barn
–        Barnets sömnbehov
–        Barnets vikt
–        Barnets hygien
–        Mat och näring
–        Urin och avföring
–       Hur du kan göra hemmet säkrare
–        Hur du förstår ditt barn
–        Parrellationen
–        Delat ansvar

 

Våra kursledare Therese Sok är barnmorska sedan över 10 år tillbaka och har en gedigen kunskap i barnets första tid. Hon kommer att bjuda på mängder av tips, råd och kunskap som kommer öka er trygghet och säkerhet vad gäller den första tiden som förälder.

 

Kurstid: 2 timmar
Pris: 449kr

 

Av- och ombokningsregler: Avtalad bokning är bindande. Enligt distansavtalslagen ges ångerrätt inom 2 veckor från registrerad bokning. Ångerrätten upphör dock att gälla senast en vecka före kursstart.

Kommer snart!